Club Can't Handle Me


22:14 Mio min Mio



kom hem vid 9 ungefär från speedwayen, blev ingen match! åkte dit & sålde lite kaffe med marthina istället haha!
Imorgon ska klassen till byrsta brandstation & göra lite gymtest, great! efter skolan drar jag med elin hem & är där hela dagen. Blir lite knasigt när man har alla vännerna i kumla & så ska man bo i örebro med det funkar! men nu ska jag snart sova, v hörs!

30 augusti

hej allihopa! har nyss kommit hem från att ha varit & handlat lite med pappa.
Ska snart hoppa in i duschen & göra mig lite fräsch efter en jobbig dag, tog ungefär två timmar för mig att komma hem från skolan. Tar sån himla tid med tåg & buss, inget jag är van vid iallafall! Känns också lite som att jag börjar bli magsjuk, mår sjukt illa! blää. Får hoppas det inte är det för imorgon är det match & så har jag ganska så mycket planer för resten av veckan. Drog upp till lindex på en rast & köpte ett halsband som ni ser på bilden nedanför. & lite senare ska jag sätta mig i soffan & läsa solo. Ha en bra kväll, puss!





my angel of love


klädstänger



ska nog ta & köpa klädstänger (bilden ovan) till mina två nya rum, tycker det är sjukt snyggt! hört att det finns att köpa på coop forum. Kolla http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/ , hon har sånna! kan nog bli ganska snyggt.


gotta have it

bara jag som tycker den här tröjan från gina är as ball? möms!
Nu blir det bastun med far min sen kolla film.








29 augusti

Hemma hos pappa nu! vart en skön helg. Skulle egentligen ner på träningen ikväll men stannar hemma istället för att vila mitt sträckta lår haha! blir väl mys framför tv:n ikväll! hörs imorgon, puss!

 


13:04 fredag

blir ingen uppdatering över helgen! vi hörs på söndag eller måndag. Ha en skön helg allesammans!  


HEY HEY HEY


26 augusti

Vaknade med en sjukt jobbig huvudvärk imorse! Oscar sov hos mig inatt för han var ledig idag,
kanske inte så bra idé för han höll mig uppe hela natten! så jag stannade hemma idag & har bara vilat framför tv:n! senare ska jag mamma & syster ut & käka lite kinamat! sista kvällen i kumla. Blir bara örebro nu fram till oktober. Ha en bra dag allihopa, puss!

LIP INJECTION

Glömt att visa en lite rolig grej som jag & min syster beställde på flyget till Grekland! Ett läppglans som förstorar läpparna, haha. Har bara prövat det en gång, sved & stikte lite först sen ser man faktiskt förändringen. Tycker själv att det inte är värt pengarna, tycker att det är så fult när det verkligen syns att man förstorat läpparna, hade gärna velat haft lite större medfödda läppar haha. Menmen kul att testa iallafall!


25 augusti

Äntligen hemma! haha vart en riktigt jobbig dag i skolan.
Har varit på brandstationen i byrsta typ 2 & en halv timme, hör till min linje jag går att vi ska vara där en gg varje vecka! haft på oss tunga "brandkläder", haha! drog ut i spöregnet & fick lära oss massa grejer, & så gick det ett larm så det var ganska kul att se hehe. Idag ska jag hjälpa till att packa ner allt i lägenheten i flyttkartonger. Jobbigt! Känns som jag flyttar hela tiden! all packning hit & dit. Aja, kanske uppdaterar nått mer senare! kjam



& nya väskan






nytt örhänge

beställt från www.item.blogg.se


15:07 24 augusti

Kom hem för ett litet tag sen, slängde av mig kläderna & satte på mysdressen.
Varit en ganska jobbig dag i skolan, har vart hur trött som helst & haft väldigt ont i magen haha men matilda kom förbi & gjorde mig på lite bättre humör. Oscar kommer snart sen senare ikväll är det träning! puh kommer snart somna så jag får se om det blir mer bloggning idag annars hörs vi imorgon! kisses



Elle Magazine

Nu har vi nyss varit & kollat på nya lägenheten i örebro! jätte mysig verkligen.
Vet precis hur mitt rum ska se ut! sjukt fint kommer det bli. Har en grymt jobbig mensvärk så ska krypa ner i sängen & läsa nya tidningen! hör av mig imorgon. Kisses

 




19:02 nya lägenheten



utsikten från våran nya balkong!


16:50 lite ändring




inte mycket ändring, men lite iallafall! tack agnes hihi
förhoppningsvis så ska de se ut så här, men det verkar kunna bli grått runt inläggen & så ibland.
Inte så snyggt men så får det väl vara! Aja nu ska jag med mamma till maxi & handla lite sen in till örebro för att kolla på våran nya lägenhet! vi höres


23 augusti

Skulle egentligen slutat 15.20 idag men fick åka hem vid kvart över elva ungefär! skönt.
Har inge planer för idag, kanske åker till oscar ett tag! fast nu ska jag lägga mig i sängen, ta fram boxen & kolla några avsnitt från sex and the city, älskart!








22:21

ska vänta ett tag & se om jag får tag på någon som är duktig & som kan hjälpa mig med bloggen. Hoppashoppas! är så sjukt kass på det själv haha. Imorgon är det skola igen då! känns helt ok, haft en skön helg. Beställt en väska & en tröja från gina! tvekade på om jag verkligen skulle beställa tröjan eftersom alla har typ en sån men det går väl åt, att ha hemma & mysa i!








nya jeans

glömt att visa ett par nya jeans som kom på posten för någon dag sen.
från gina för 499:- lägger upp den här bilden från hemsidan, inte hunnit tagit nån bild på dom sittandes på mig själv men dom är iallafall lika snygga som de är på bilden! mums


21 augusti

hej allihopa! sitter nu i örebro hemma hos krister med mamma & syster. Övernattar här! vi nyss ätit god mat & ska lite senare sätta på nån mysig film & proppa i oss massa godis. Veckan har varit väldigt jobbig, har världens sömn brist & mått sådär haha, liksom inte van att gå & lägga mig vid typ 10 & sen gå upp vid 6. Verkligen inte kunnat sova. Så den här helgen får bestå av sängen, filmer osv. Men imorgon har jag match så jag måste pigga till mig lite. Om en vecka & tre dagar så flyttar vi in till örebro, ska bli great!! men hör av mig imorgon kväll, puss.

lalalalalallala


jag älskar dig!


gårdagens


winnerbäck



såååååååå himla bra!!


15 augusti

hej allihopa! vaknade för ett tag litet tag sen. Inatt sov oscar här fast drog halv åtta imorse till sommarhockeyn. Men han kommer tillbaka sen & då drar vi in till örebro, till brunnsparken & går på winnerbäcks konsert! GREAT. imorgon börjar skolan, wippi! känns väl helt okej! inte alls nervös men kommer nog bli senare hehe. Ska käka lite frulle nu sen hoppa in i duschen, lägger upp bild på dagens sen!


funderar på att...


färga håret! men kan inte riktigt bestämma mig, mörkare eller ljusare?!


hemmakväll

 
har nyss tagit ett skönt bad! vart hemma med mamma & syster hela kvällen. Gjort tacos, hyrt filmer & proppat i oss massa godis. Är inne på andra filmen nu, verkar vara riktigt rolig! funny people heter den hehe. Ska väl krypa ner i soffan mellan dom nu. vi höres puss


new in







från gina!

har inte sovit ett skit inatt! känns som att jag inte gått & lagt mig än haha.
men får väl sova lite sen för ikväll är det match på behrn, mot kif!
ska väl ta & äta lite försen frukost sen bara slappa tills ikv. vi hörs puss


dagens


dior foundation




hej allihopa! håller på att göra iordning mig, ska snart dra iväg & fika med julia! innan jag drar vill jag bara tipsa om dior foundation!! somfinns att beställa på www.beautyplanet.se & www.parfym.se ganska dyra dock men det är det värt! den är grymt bra. 

grekland







hela gänget!













elafonissi







utsikten från hotellrummet



åkte jetski! sjukt kul






det här var lite försenade bilder från grekland! hihi

RSS 2.0