trettioförsta mars

Drog en sväng till marieberg efter skolan & fick med mig lite hem! se nedan. Nu ska jag ta & käka lite sen dra ner på träningen, har inte så stor lust att vara ute i det här tråkiga vädret nu menmen! KRAM.








Kenza






alltså! hur fin är hon inte? om jag skulle få välja någon att vara för en dag så skulle det självklart vara fina kenza!


keep it going louder





kanske är dags snart att inhandla ett par riktigt snygga jeansshorts! Längtar så galet mycket till sommarn.


NEW





Hade planerat innan jag drog med emma till marieberg nu i veckan att jag inte skulle köpa något! men såklart så hittar jag alltid något litet jag vill ha! haha t-shirten är från bikbok (ÄLSKAR deras t-shirtar) & trosorna från gina på rean.

27 mars

förlåt förlåt förlåt för den dåliga uppdateringen! inte haft så mycket tid över till att blogga. Igår stod jag modell (alltså levande skyltdocka) för bludiblu på krämarn! det var grymt jobbigt att stå still i 2 timmar & stirra haha. Men det var såklart kul också! Hann faktiskt inte ta några bilder, tyvärr. Inatt har jag sovit hos min fina vän matilda! blev en lugn lördags kväll med tjejsnack, film & gottis! sitter i mitt nystädade rum hemma hos pappa & kollar igenom sommar bilder på datorn! jag vill verkligen ha sommar NU & peace and love! Min syster flyttade till Malmö till sin pojkvän i fredags & jag saknar henne redan. Känns jätte jobbigt att hon bor så långt bort men det kommer bli jätte kul i sommar då vi drar ner dit & hälsar på dom & tar en riktigt lång shoppingrunda i fina malmö, sommrarna där är ju så mysiga!


kärlekens tunga

Ändrade planer, blir en sväng på marieberg lite senare istället! nu ska jag ta & plugga lite & sen ta en dusch! efter marieberg drar jag ner på träningen & bränner lite kalorier. Kom nyss hem ett paket till mig från gina tricot! där i låg toppen ni ser här nedanför & ett par riktigt snygga jeans, svarta med högmidja som jag kan visa mer av någon annan dag. Hårfärgningen blev jätte lyckad! försökte faktiskt ta före & efter bilder men dem blev inte alls lyckade & visar inte den riktiga färgen men det får ni se mer av senare iallafall. Ha en bra dag, kram.


20 mars



så! nu är jag hemma hos mamma i örebro & vi har nyss kommit hem från en snabbis på stan, fick med mig hårfärg hem, äntligen! ska bli så skönt att få bort alla fula slingor jag har. Kan kanske lägga in en före & efter bild senare. Fick också med mig månadens ELLE hem! har ni haft en bra helg? min helg har iallafall varit jätte bra, i fredags spenderade jag min kväll/natt med väldigt trevligt folk på en väldigt lyckad fest, kan inte bli mycket bättre! & igår var jag på kalas i kungsör & käka 3rätters, mycket trevligt det med. När jag kom hem var det bara att byta om sen vidare till min fina vän julia som hade bjudit hem lite folk för en mysig hemmakväll! & nu är det söndag igen, veckorna går så fort! men det här är inte en vanlig söndag för jag är nämligen ledig imorgon så det räknas som en lördag tycker jag hehe! nej, nu ska jag sluta babbla! ska äta en god middag med familjen snart sen sätta igång med hårfärgningen. I morgon ska jag möta upp emma & ta en sväng på stan. kram på er!

Every rose has its thorn









ser det inte hur härligt som helst ut?!


Artonde mars

åh sköna fredag! kom ut från duschen för ett litet tag sen & sitter fortfarande inlindad i handduken.
Snart ska jag börja göra iordning mig till ikväll för då blir det party med mina fina vänner! känns som att vi är värda det efter en riktigt jobbig vecka i skolan. Prov på prov! har ingen aning om vad jag ska ha på mig så det är nog bra om jag sätter fart nu! vilket nagelack (av dem nedan) tycker ni jag ska paint my nails with? besluts ångest. Hoppas ni får en bra fredag, kram.


vit





Hitta min avslutnings klänning i garderoben här om dagen! älskar den. & jag blev extra glad när jag kom på att jag kan få använda en gång till, nämligen i sommar när min mamma & krister gifter sig! great

!


hennes & mauritz



Kollade runt på lite bloggar & såg denna fina! den SKA jag ha i slutet av månaden. Från H&M


she's like the wind


Behövligt


talking to the moon

 



Här ska min dag spenderas! plugg, plugg, plugg. Hoppas ni får en trevligare dag än jag! puss

my room








9 mars

Min uppdatering suger! förlåt. Kom nyss hem från att ha varit & handlat upp hela ica på lite gottis till stockholmsresa med klassen imorgon! ska snart sätta mig i soffan med mamma framför en bra film & ännu mer godis haha. Ibland är det lördag hela veckan här hemma, illa! Kolla igenom min garderob en snabbis förut & hittade en långärmad skjorta jag inte använt på hur länge som helst, så jag klippte av ärmarna & den blev plötsligt så himla mycket snyggare! kommer användas flitigt i sommar. KRAM






You are my river running high, run deep, run wild

"The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more,
that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that's what you've given me.
That's what I hope to give to you forever. I love you."
"The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more,
that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that's what you've given me.
That's what I hope to give to you forever. I love you."

ear cuff





Köpt på glitter för ynka 29.90!


1 mars 2011

Kom alldeles nyss hem från skolan! helt slut efter att bara ha sovit ungefär 2 timmar inatt. Ska fixa något gott att äta på sen lägga mig & kolla på några avsnitt sex and the city! Kommer säkert somnaockså men så får det bli. Ikväll ska jag ut i det kalla vädret & träna! om jag inte somnar så hinner jag säkert uppdatera lite mer innan träningen, kram.


RSS 2.0