PAUSE

Tar en bloggpause ett tag! kommer snart tillbaka, kramis.

NYA BOOTS


BASIC PLAGG

Tillbringat stor del av dagen på stan med min vän Emma! Stor beundrare av gina jeans, sitter alltid perfket! snygga enkla linnen för 79:- st. Köpte också ett par snygga höst skor som jag kan visa senare. Ska kolla ett par avsnitt av vampire diaries nu sen iväg & träna!

WANTIES



Från lindex & monki! så snyggt

AUTUMN



BLACK AND BLACK


Tycker att det här linnet från Monki är så fint! har ett till men i annan färg som ni kan se bild på längre ner i bloggen! fick linnet för 60:-



Också från monki för 200:-

26 AUGUSTI


Hej på er! tog en sväng på stan tidigare idag (ÄNTLIGEN fått lönen) & mötte sen upp min fina vän Matilda! fick med mig några tröjor hem som jag kan lägga upp bilder på! Blir en myskväll hemma hos mig (någon som har tips på någon bra film vi kan ladda ner?) & imorgon ska jag på kräftskiva! skön helg. Hoppas ni får en lika bra! är ledig på måndag också hur skönt som helst. kram

24 AUGUSTI




En hel del snygga höst skor! Kom nyss hem från skolan, har inte riktigt haft tid & ork att blogga! men iallafall så ska jag kolla några avsnitt av vampire diaries vilket jag har blivit helt besatt av haha. Sen ska jag ut & gå med mamma, måste försöka röra mig på någe vis som inte är för ansträngande eftersom jag inte kan träna så mycket pga min benhinneinflammation! however, ha en bra fortsatt dag! kramis

FREE FALLIN'



Efter en lång & skön dusch ska jag nu krypa ner i sängen & kolla på lite sex and the city innan det är dags att sova! Hoppas ni alla andra får en bra första dag i skolan imorgon, good nighty.

FINT FRÅN H&M



COZY



EVERYBODY NEEDS INSPIRATION




LAST DAY OF VACATION




Sista dagen på sommarlovet! det har verkligen gått fort, för fort. Tog min sista sovmorgon idag & har nyss bakat muffins. Ska lägga mig i sängen & kolla på filmen my sister's keeper, hört från många att den är jätte bra. Verkar vara en dyster dag idag men såklart ska det bli kul att träffa alla i klassen igen, tvåan på gymnasiet har jag hört är en jobbig tid men jag klarar det nog haha. kram!

DRESSED UP IN LOVE





Mina nya heels! perfecto

YOU ARE MY RIVER RUNNING HIGH, RUN DEEP, RUN WILD


02:49





KVÄLLENS OUTFIT



Jag ska snart börjar göra i ordning mig för att åka till en vän på grillfest, om vädret tillåter det! det har regnat hela dagen så jag tyckte att detta är en outfit som passar vädret, tight snygg jeans skjorta med ett par svarta stuprörsjeans & röda läppar till det! tog familjens digitalkamera så denna bild får duga, systemkamera är så mycket bättre. Hade gärna tagit kort med detta på men har inte riktigt tid! & gillar inte att publicera halv kassa bilder! Hoppas ni får en bra kväll allihopa, tusen kramar.

DR MARTENS



Till vänster ser ni en bild på mina Dr.Martan look-alikes! från skopunkten för endast 349:- (som jag köpte för att ha till peace and love festivalen) & till höger ser ni orginalet som jag funderar starkt på att köpa, skulle vilja ha några som inte går upp lika högt på benet! & såklart blir det en annan grej när man har äkta på fötterna! tycker ni mina look-alikes liknar orginalet?


BLACK AND WHITE







AN OLDIE


En gammal "outfit". Igår var det en bra dag, min vän Marcus kom hit, vi bakade & umgicks sen åkte jag vidare till mina brudar & vi tog en cykeltur till ett glasscafé! åkte senare hem & hade altanmys & snacka massa skit. Idag kommer äntligen min syster hem från att ha varit i Grekland i två veckor med sina tjejkompisar! hur kul lät inte det? sen ska jag passa på & träna idag också. Ha en bra dag, kram.

Mina beställa hells har äntligen kommit men får dom inte förrän imorgon! kan man bli kär i ett pra skor?

CRAZY SHOES










NASTY GAL







http://www.shopnastygal.com dreglar över alla deras kläder! in & kolla

(har som sagt ingen kamera denna vecka så kan tyvärr inte ta egna bilder men ni får stå ut med sånt här veckan ut, hoppas det är ok!)

EMILIO PUCCI SS 2011



Fullkomligt ÄLSKAR dessa klänningar! priset är ingen idé att ens kolla på ha ha.

Min kompis elin sov hos mig inatt & vi körde på en filmkväll/natt med popcorn & ett hav av täcken! inga planer idag så jag funderar på att ta en jogging tur snart när maten lagt sig.


GÄSTDESIGNER FÖR BIKBOK


 


Många av er vet redan det här sen långt tillbaka men jag hörde det för inte alls längesen & känns jätte spännande, som sagt så har Bik Bok inlett ett designsamarbete med Whitney Port, där hon designar en egen kollektion för Bik Bok som kommer att släppas i Oktober 2011 & hon ska besöka både stockholm & olso när kollektionen lanseras. CANT WAIT!

DOLCE & GABBANA


Den här parfymen från Dolce & Gabbana är nog den bästa jag haft! lätt & mjuk i doften som ger en fräsch känsla.
Om det är någon som är i behov av ny parfym så ska ni kolla upp den här! for sure. Finns att beställa på b.la. parfym.se för 429 kr. Just nu ligger jag i sängen & kan knappt röra mig ha ha! i lördags tog jag en lång jogging runda + matchen igår vilket har resulterat i hemsk träningsvärk, kan inte ställa mig eller sätta mig ner, mina ben har gett upp. Har inte tillgång till någon bra kamera denna vecka så det kommer säkerligen bli en del tråkiga inlägg! ska också passa på & njuta nu sista veckan på lovet, kram.

INSPIRATION







LOOKBOOK.NU






Lookbook.nu är Internets största källa till mode inspiration från riktiga människor runt om i världen! tycker det är galet kul att kika in där & se hur olika människor klär sig! & ibland blir man faktiskt väldigt inspirerad!


FAVORITE PAIR OF SHORTS, MONKI





CLOTHES RAIL



Tänkte tipsa er lite om klädstång! tycker att det är väldigt snyggt att ha & kan vara roligare än en garderob! Ungefär en sådan på bilden finns att köpa på IKEA för endast 129:- och modellen heter "Rigga". Finns också billiga på coop bygg!

IN THE AIR TONIGHT




Efter att ha städat mitt stökiga rum tog jag nyss en lång dusch & ska snart kolla på film med mamma! blev trots allt en lugn fredag, hoppas på annat imorgon! ska kika igenom nya plaza också! ha en fortsatt bra fredag, kramis.

TOLFTE AUGUSTI

Sitter & kikar runt på Nelly.com, har kollat in ett par riktigt snygga skor som jag gärna vill beställa hem! Brukar aldrig unna mig med ett par snygga hells så nu är det väl dags tycker jag. Vill bara att tiden ska gå fortare så jag får min lön! Annars då, allt är fin fint men har dock inga planer för denna fredag! Har lust att äta gott & ha en mysig filmkväll. Får lite dåligt samvete när jag sitter hemma på en fredag när det endast är snart en vecka kvar tills skolan börjar men whatever. Solen skiner just nu i örebro så kanske ska lägga mig ute ett tag. Kram (bloggen är i princip klar nu, det får duga! kommer säkert vilja ändra det igen inom en kort tid haha)

BLOUSE WITH DOTS




Tänkte bara att jag skulle lägga in bättre bilder på nya blusen som är från Bikbok! jätte fin ihop med ett par vanliga jeans. 199:- gick den på!

FIXAR LITE


Jag håller på & gör om på bloggen så det kommer se riktigt dåligt ut ett tag nu, är verkligen rutten på det här så jag ska försöka hitta någon som kan hjälpa mig! kommer inte blogga på ett tag så jag uppdaterar igen när det är hyfsat klart!

RSS 2.0